Κάρτα Αποφοίτων

logo

power4

 • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

  Ελεονόρ Ρούσβελτ

 • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

 • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήΥπηρεσίεςΚάρτα Αποφοίτων

Κάρτα Αποφοίτων

alumni card green 200Σας καλωσορίζουμε στο δίκτυο της Κάρτας Αποφοίτων του Mediterranean College

Τι είναι

Η Κάρτα Αποφοίτων, μια από τις παροχές του Alumni Office, αποτελεί έναν επιπλέον σύνδεσμο με τη σχολή σας και φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες σας τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, προσφέροντας τη δυνατότητα περαιτέρω κατάρτισης μέσω της συμμετοχής σας σε σεμινάρια και workshop του Κολεγίου, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τη διασφάλιση εκπτώσεων σε φορείς, καταστήματα και επιχειρήσεις, με τους οποίους συνεργάζεται το Γραφείο Αποφοίτων.

 

ALUMNI CARD MC 060312 200

 Τι αναγράφεται στην Κάρτα

Σε συνέχεια της Φοιτητικής Κάρτας, η Κάρτα Αποφοίτων αναγράφει:

 • Ονοματεπώνυμο Αποφοίτου
 • Πρόγραμμα Σπουδών από το οποίο αποφοίτησε
 • Ίδρυμα Σπουδών του Προγράμματος
 • Ατομικό Αριθμό Εγγραφής Αποφοίτου (Registration Number)
 • Διάρκεια Ισχύος

Χρήση της Κάρτας Αποφοίτων

Η χρήση της Κάρτας Αποφοίτων δε διαφέρει σε τίποτα από τη χρήση μια κοινής εκπτωτικής κάρτας. Απλά εμφανίζετε την κάρτα σας στο ταμείο ή στο σημείο πληρωμής και η προσαρμογή της τιμής γίνεται αυτόματα από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Εάν δε θυμάστε ή δεν είστε σίγουροι για τη συνεργασία με κάποιο κατάστημα στο οποίο βρίσκεστε, παρακαλούμε όπως την επιβεβαιώσετε με τον αρμόδιο υπεύθυνο καταστήματος, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά.

*Επίσης, τα μέλη της Κάρτας Αποφοίτων έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ξεχωριστή κάρτα μέλους για το PUBLIC Friends & Family και το Ianos Club από το Γραφείο Αποφοίτων, για επιπλέον εκπτώσεις.

 

Παροχές Κάρτας Αποφοίτων

 1. Έκπτωση 25% σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Mediterranean College
 2. Έκπτωση 15% σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Ομίλου ΞΥΝΗ
 3. Φοιτητικές τιμές στα αμειβόμενα σεμινάρια του Mediterranean College
 4. Σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή σας σε ανοιχτά σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες του MC
 5. Εκπτώσεις σε πάνω από 35 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
 6. Δικαίωμα χρήσης της δανειστικής βιβλιοθήκης του Κολεγίου
 7. Δικαίωμα χρήσης των εργαστηρίων Η/Υ του Κολεγίου
 8. Διατήρηση Κολεγιακού λογαριασμού αποφοίτων (corpmail)

 

Έκδοση της Κάρτας

Για την έκδοση της Κάρτας Αποφοίτων ο ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει την Online Αίτηση.

Η έκδοση της κάρτας πραγματοποιείται εντός 5 με 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ενώ το κόστος της είναι 10,00 ευρώ για διάρκεια τριών ετών από την ημερομηνία έκδοσης.

Προσοχή: Για κάθε ενδεχόμενο αποφυγής χρήσης παλαιότερης φωτογραφίας, καλείστε να αποστείλετε νέα φωτογραφία σε μέγεθος ταυτότητας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά από την υποβολή της αίτησης, ο απόφοιτος μπορεί να παραλάβει την Κάρτα του είτε ταχυδρομικά είτε παραλαμβάνοντας την ο ίδιος/η ίδια από το Γραφείο Αποφοίτων.

Για την αναλυτική λίστα εκπτώσεων, συμβουλευτείτε τον Κατάλογο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων στην ενότητα Εκπτώσεις Κάρτας Αποφοίτων.


Ενημερώσεις και Σύσταση Εταιρειών

 • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε πρόβλημα στη συναλλαγή σας με το συνεργαζόμενο φορέα που προσφέρει τις εκάστοτε εκπτώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Το Γραφείο Αποφοίτων θα διασφαλίσει την ποιοτική παροχή υπηρεσιών της κάρτας.
 • Μη ξεχνάτε να ενημερώνεστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για τις ανανεώσεις των εκπτώσεων και των συνεργατών από την αντίστοιχη Ενότητα Συνεργατών. Διευκρινίζουμε ότι συνεργασία υφίσταται μόνο για τις επιχειρήσεις που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα αποφοίτων.
 • Σε οποιαδήποτε πόλη και αν βρίσκεστε, στείλτε μας τις συστάσεις σας για νέες εταιρείες και καταστήματα και θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για μελλοντική συνεργασία και εκπτώσεις μέσω της Κάρτας Αποφοίτων του MC.
 • Τέλος, όσοι απόφοιτοι είναι εργοδότες ή επιθυμούν να προσφέρουν εκπτώσεις για τη δική τους εταιρεία, ενημερώνονται σχετικώς από την ενότητα Υποστήριξη Επαγγελματικής Δραστηριότητας Αποφοίτων και έπειτα επικοινωνούν με το Γραφείο Αποφοίτων για να προωθήσουν τις προσφορές στα μέλη της κάρτας.
FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...