Αναγνώριση Πτυχίων

logo

power4

 • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

  Ελεονόρ Ρούσβελτ

 • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

 • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήΥπηρεσίεςΑναγνώριση Πτυχίων

Αναγνώριση Πτυχίων

Λίστα δικαιολογητικών για την αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας

 1. Έντυπο αίτησης για την «Αναγνώριση Επαγγελματικής Ισοδυναμίας» από το αναρτημένο στην ιστοσελίδα υπόδειγμα.
 2. Απόδειξη ιθαγένειας (αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου), επικυρωμένο από ΚΕΠ.
 3. Τίτλος Ανώτατης Εκπαίδευσης (πτυχίο). Μεταφρασμένο & επικυρωμένο απο το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council).
 4. Αναλυτική βαθμολογία από το ίδρυμα που χορήγησε τον τίτλο επαίδευσης (official transcripts) στην οποία θα πρέπει να περιέχεται η συνολική διάρκεια των σπουδών & το σύνολο των μαθημάτων που παρακολουθούσε ο αιτών κατ' έτος. Μεταφρασμένα και επικυρωμένμα απο το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council).
 5. Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών (syllabus) στα ελληνικά & στα αγγλικά. (Το αγγλικό πρωτότυπο, μεταφρασμένο & επικυρωμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών ή μεταφρασμένο από επαγγελματία μεταφραστή & επικυρωμένο από Δικηγόρο).
 6. Παράβολο υπέρ του Δημοσίου 100 Ευρώ από την Εφορία.

Οδηγίες για την αναζήτηση των syllabus και Transcripts:

Coventry University
Σύνδεσμος:  http://store.coventry.ac.uk/browse/product.asp?catid=94&modid=1&compid=1
Email: Mr Adam Moore Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

University of Northumbria at Newcastle
Σύνδεσμος: http://apdbarchive.northumbria.ac.uk/apdb/  - Βάζοντας απλά στην μηχανή αναζήτησης τον τίτλο του μαθήματος, εμφανίζεται το syllabus προς εκτύπωση.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τα μαθήματα στέλνετε email: Mrs Kerry Douglas Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Teesside University
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Derby University
Σύνδεσμος: http://www.derby.ac.uk/graduation/order-a-replacement-certificate-academic-transcript-and-letter-of-confirmation

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Bangor
Σύνδεσμοι:
http://www.bangor.ac.uk/ar/main/sturec/index.php.en#trans
http://www.bangor.ac.uk/ar/enquiries/newindex.php.en

Εναλλακτικά το Fax: (01248) 370451, marked "FAO Student Records"

Προγράμματα edexcel
Απευθυνθείτε στο Γραφείο Αποφοίτων, 2108899653, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οποιαδήποτε δυσκολία ανακύψει στην αναζήτησή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Αποφοίτων, 210 88 99653, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επικοινωνία για θέματα επικύρωσης, με British Council στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνείτε με το Γραφείο Αποφοίτων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...