Αναγνώριση NARIC

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήΥπηρεσίεςΑναγνώριση NARIC

Αναγνώριση NARIC

naric 200NARIC

Από το 2006, οι απόφοιτοι του Mediterranean College, έχουν τη δυνατότητα μαζί με το πτυχίο τους να αποκτήσουν και την πιστοποίηση από το Βρετανικό NARIC (National Recognition and Information Centre).

Το NARIC είναι το αντίστοιχο «ΔΟΑΤΑΠ»* της Μεγάλης Βρετανίας. Ελέγχει και στη συνέχεια πιστοποιεί ότι οι τίτλοι σπουδών (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) που απονέμονται στους απόφοιτους των Ελληνικών Κολεγίων είναι απολύτως ισότιμοι ως προς τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στη Μ. Βρετανία, με εκείνους που χορηγούνται στους απόφοιτους οποιουδήποτε Βρετανικού Πανεπιστημίου μετά από σπουδές στη Βρετανία.

Η απόκτηση της πιστοποίησης του NARIC ισχυροποιεί την αναγνώριση των πτυχίων των αποφοίτων, καθώς καλύπτει την προϋπόθεση της παρ. γ του άρθρου 50 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 36/2005. Σημειώνεται ότι το Βρετανικό Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (NARIC) είναι από τα πλέον ενεργά Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην Ευρώπη και η πιστοποίηση του είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα Κολλέγια και τους αποφοίτους τους.

Οι απόφοιτοι του MC που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την πιστοποίηση του NARIC μπορούν να απευθυνθούν στον/στην Administrator της Σχολής τους ή να αποστείλουν e-mail στο Γραφείο Αποφοίτων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά στη σχετική αίτηση που πρέπει να υποβάλλουν και στον τρόπο πληρωμής του ποσού που χρεώνει το NARIC για την έκδοση της πιστοποίησης.

Οι πιστοποιήσεις του NARIC παρέχονται στους κατόχους τόσο προπτυχιακών όσο και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και εκδίδονται από τον αντίστοιχο φορέα 2 φορές το έτος.

*Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.) = Hellenic NARIC

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του NARIC κάνοντας κλικ εδώ.

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...