Testimonials Αποφοίτων

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήMediaTestimonials Αποφοίτων

Testimonials Αποφοίτων

Τα τρία έτη φοίτησής μου στο Mediterranean College, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία γνώσης και μάθησης μέσα από το πρίσμα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

Το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Derby είναι σύγχρονο, με πολύ ελκυστικά μαθήματα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του σπουδαστή και αναπτύσσουν όλες τις απαραίτητες για το επάγγελμα δεξιότητες του .

Με το που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, έφυγα για το Λονδίνο για να αναζητήσω εργασίας ως Παιδαγωγός. Πλέον ζω μόνιμα και εργάζομαι σε Παιδικό Σταθμό του Λονδίνου.
 
Κωνσταντίνος Βασιλείου
BA (Hons) Early Childhood
Στο ΜΕDCOLLEGE βρήκα αυτό που ήθελα, αυτό που μου έλειπε και έτσι το έκανα «δώρο» στον εαυτό μου, δώρο από τον Χρήστο για τον Χρήστο. Η συμβουλευτική ψυχολογία στο MED, δεν μου πρόσφερε μόνο γνώσεις και εφόδια, αλλά και αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση, φίλους και κάλυψε το κενό που πάντα υπήρχε μέσα μου για ανακάλυψη και μοίρασμα, αλτρουισμό και προσφορά προς εμένα και τους άλλους.
 
Χρήστος Δασκαλάκης
ΗΝD Counselling Psychology
Μετά από 25 χρόνια καριέρας στον τουρισμό, μετά από δύο παιδιά, μία δεκαετή ενασχόληση με την έρευνα της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας και το θέατρο, αποφάσισα το 2009 να ακολουθήσω για άλλη μια φορά την καρδιά μου... Να σπουδάσω Ψυχολογία. Όχι για να αποκτήσω άλλο ένα προσόν, αλλά για να κάνω πραγματικά στροφή στην επαγγελματική μου ζωή. Άρχισα να ψάχνω για το καταλληλότερο Κολλέγιο. Ρωτώντας και ερευνώντας, αποφάσισα ότι θα έκανα τις σπουδές μου στο Mediterranean College. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι η επιλογή μου ήταν επιτυχής! Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου για το HND in Counselling & Psychology σε δύο χρόνια, που ήταν μια υπέροχη εμπειρία! Πραγματικά το χάρηκα! Όπως και την τελετή της αποφοίτησης στο Badminton! Τόσο χαρούμενη με θυμάμαι σε μετρημένες στιγμές της ζωής... Μετά ακολούθησαν χρόνια με πρακτική άσκηση, με εθελοντισμό που προσδίδει εμπειρία, με επί πλέον εκπαιδεύσεις, με εποπτευόμενες συνεδρίες, σύμφωνα πάντα με τις πολύτιμες οδηγίες του Mediterranean College.
 
Λίνα Γαλλιλαία
HND in Counselling & Psychology
Εργάζομαι ως SAP NetWeaver Consultant, είμαι υπεύθυνος για τα διεθνή projects στους τομείς Real Estate, Finance & Control και Plant Management. To σημαντικό είναι ότι με την άφιξη μου στην Ελβετία, εκπαιδεύτηκα πλήρως στην SAP. Μπορεί να εργάζομαι γύρω στις 12 ώρες την ημέρα αλλά το αντικείμενο είναι πολύ ενδιαφέρον και αμείβομαι πάρα πολύ καλά.
Το γεγονός ότι εγκατέλειψα την Ελλάδα δεν είναι μια απόφαση που πήρα τα τελευταία χρόνια . Από μικρός πάντα ήθελα να γνωρίσω όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την επαγγελματική μου αποκατάσταση ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό. Έχοντας την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας μου, κατάφερα να κάνω το πρώτο βήμα εξερευνώντας την ζωή στην Ελβετία μια ζωή που για την ώρα περιστρέφεται μονίμως γύρω από την δουλειά. Φυσικά, αυτό το ευχαριστιέμαι και νιώθω ευγνώμων που χάρη στο Mediterranean College και εν καιρώ μεγάλης κρίσης, εργάζομαι στην Ελβετία, με πολύ καλό μισθό και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Όπως ανέφερα και παραπάνω, παράλληλα με την εργασία οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκτώ είναι ανεκτίμητης αξίας.
Καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών μου, πέρα από την εμπειρία στον τομέα μου, κατάφερα να αποκομίσω σφαιρικές γνώσεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ότι κέρδισα από το Mediterranean College, πολύ γρήγορα απέδειξε την αξία του κάνοντάς με ικανό να μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα άκρως απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.
 
Μάριος Τουμάνης
BSc Computer Studies
Αποφοίτησα από το Mediterranean College και το πρόγραμμα ΒΑ (Hons) Marketing το 2013. Εργαζόμουν ήδη στην Mediatel, εργασία την οποία κέρδισα μέσω του Career Office του κολεγίου. Η συνέχιση σπουδών ήταν για μένα μονόδρομος. Έγινα δεκτή στο MBA του πανεπιστημίου Derby στο οποίο φοιτώ αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά, 2013-14. Οι εξειδικευμένες γνώσεις που απέκτησα από το πρώτο κιόλας εξάμηνο με οδήγησαν στο να ανέλθω επαγγελματικά στην εταιρεία που ήδη εργαζόμουν και να γίνω Team Leader. To ταξίδι της γνώσης δεν σταματά εδώ, πρόσφατα αποφάσισα να γνωρίσω καλύτερα των τομέα των Ναυτιλιακών και έτσι έκανα την εγγραφή μου στο Executive Diploma in Shipping του London Centre of Management. Οι σπουδές στο Mediterranean College μου άνοιξαν νέους ορίζοντες με έκαναν να βλέπω την ζωή πρακτικά και με αισιοδοξία έχοντας βέβαια την ασφάλεια που δίνει η δύναμη των γνώσεων και της σωστής εκπαίδευσης.
 
Κωνσταντίνα Πρόκο
ΒΑ (Hons) Marketing
Η φοίτησή μου στο Mediterranean College ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα. Βρέθηκα και πάλι μετά από πολλά χρόνια, σε εκπαιδευτικό περιβάλλον και μάλιστα ως σπουδάστρια. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο διοικητικό προσωπικό για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Για μένα η απόκτηση του Διπλώματος, άλλαξε ριζικά την ζωή μου, καθώς ήταν το εισιτήριο για την επαγγελματική μου ανέλιξη. Είμαι Οδοντίατρος με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο της υγείας, το Executive Diploma in Health Care Management, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της επαγγελματικής μου θέσης. Σήμερα τελώ χρέη Διοικήτριας στο Νοσοκομείο Αττικών.
 
Ευαγγελία Γιαννακάκου
Executive Diploma in Health Care Management
Το πρόγραμμα HND Counselling Psychology, ξεπέρασε το σύνολο των προσδοκιών μου. Άμεση και αποτελεσματική εκμάθηση του αντικειμένου!
Πριν καν ολοκληρώσω τις σπουδές μου και με την πολύτιμη βοήθεια του Γραφείου Εργασίας του Κολεγίου εργάζομαι βρήκα εργασία, έχω αναλάβει τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση ενός μικρού αγοριού.
 
Βασιλική Παπαδημοπούλου
HND Counselling Psychology
Είμαι απόφοιτη του Φιλολογικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Φέτος ολοκληρώνω το επαγγελματικό πρόγραμμα εξειδίκευσης πάνω στις δημόσιες σχέσεις, Executive Diploma in PR, που προσφέρει το Mediterranean μέσω του London Center of Management. Επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου στο κολέγιο γιατί πιστεύω ότι το πτυχίο μου στις Δημόσιες Σχέσεις θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για την καριέρα μου. Το πρόγραμμα Executive Diploma in Public Relations είναι σύγχρονο, πρακτικό και διδάσκουν σε αυτό εξαιρετικοί καθηγητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις σπουδές μου στο κολέγιο!
 
Αρετή Παπαδημητρίου
Executive Diploma in Public Relations

Ήρθα στην Αθήνα αφήνοντας το νησί μου με σκοπό να ακολουθήσω το όνειρο μου, να σπουδάσω Λογοθεραπεία και Μαθησιακές Δυσκολίες. Επέλεξα το Μediterranean College για πολλούς και σημαντικούς για μένα λόγους. Καταρχήν με αντιμετώπισαν όλοι φιλικά και ένιωσα πολύ οικεία και ευχάριστα με την υποδοχή και την ενημέρωση που μου έγινε για τα προγράμματα σπουδών. Αμέσως κατάλαβα ότι το Mediterranean College έχει τα καλύτερα προγράμματα σπουδών που θα έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. Οι χώροι διδασκαλίας είναι εξαιρετικοί και οι υλικοτεχνικές υποδομές αρτιότατες. Το Student Affairs Office με βοήθησε εύκολα να βρω διαμέρισμα επιπλωμένο με όλες τις ανέσεις στην εστία που συνεργάζεται το κολέγιο. Αργότερα όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα οι διαπιστώσεις μου βγήκαν αληθινές και ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με τους αξιόλογους καθηγητές μου.
Φέτος ολοκλήρωσα τις σπουδές και αποφοίτησα από τις ειδικότητα των Μαθησιακών Δυσκολιών και της Λογοθεραπείας. Έχω αποκτήσει πολλές γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες με βοηθούν ήδη στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.
 
Σεβαστή Τσουρουνάκη
Ήταν εκείνη την φορά που ένα ταξίδι άρχισε. Προορισμός, το πέρας της φοίτησής μου στο Mediterranean College. Στόχος, όνειρο, η όσο δυνατή μόρφωσή μου στους τομείς των Παιδαγωγικών και του Management. Συνταξιδιώτες, όλοι οι εξαιρετικοί άνθρωποι που συνάντησα στην καθημερινότητα μου ως φοιτήτρια στο Mediterranean College. Κομμάτια, εμπειρίες, στιγμές που θα με ακολουθούν στην υπόλοιπη ζωή μου. Όταν ένα ταξίδι τελειώνει, ένα άλλο αρχίζει… καλή διαδρομή!
 
Χριστίνα Τόλιου
ΗΝD Advanced Practice in Work with Children & Families - Executive Diploma in Management

<< Αρχή Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3


FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...