ΚΕΤΑΚ

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήΚΕΤΑΚ

Δημιουργία Κέντρου Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας (Κ.Ε.Τ.Α.Κ.) από το Mediterranean College

KETAK LOGO thumbΤο Mediterranean College, με τη στελέχωση έγκριτων ακαδημαϊκών και επαγγελματιών της αγοράς, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας), στα πρότυπα σύγχρονων ερευνητικών κέντρων, με σκοπό την προαγωγή του επιστημονικού και ερευνητικού έργου, στα επιστημονικά πεδία που προσφέρει μέσα από τα προγράμματα σπουδών του, καθώς και την προαγωγή της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Το Κ.Ε.Τ.Α.Κ., αποτελεί μια ακόμη καινοτομία του Mediterranean College, πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα σε ότι αφορά το χώρο της Ιδιωτικής Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, που πέραν των άλλων, θα συμβάλλει στην περεταίρω ανάπτυξη του ερευνητικού πνεύματος στους φοιτητές του Κολεγίου και την παραγωγή ερευνητικού έργου, αντανακλώντας την υπεροχή αλλά και την ακαδημαϊκή κουλτούρα που διέπει τη λειτουργία του Κολεγίου.

Απώτερος σκοπός του Κ.Ε.Τ.Α.Κ., είναι η διασύνδεση με την αγορά εργασίας και τις επιχειρήσεις, για την παραγωγή εφαρμοσμένης έρευνας με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τη διάχυση της γνώσης στην οικονομία και την κοινωνία γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ερευνητικό έργο που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή φοιτητών του Κολεγίου, έχει ανακοινωθεί σε δεκάδες έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, από τον οικονομικό και ημερήσιο τύπο, σε επιστημονικά και κλαδικά περιοδικά και portals.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Ε.Τ.Α.Κ. www.ketak.gr

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...